Motorcykeldæk af den bedste kvalitet

Hos First Stop Vordingborg ved vi, hvor vigtigt det er, at din motorcykel har de rigtige motorcykeldæk – og dækkene skal passe præcis til dit kørebehov.

Vi er specialister i alle former for dæk, og vi hjælper gerne med alt fra råd og vejledning, til hjulskift og afbalancering. Vi er altid klar til at rådgive dig, så du kommer hjem med de motorcykeldæk, der passer bedst til dit behov – ligegyldigt om dækkene skal bruges i terræn, til løb eller hverdagsbrug.

Hvilket underlag skal du køre på?

Hos First Stop Vordingborg anbefaler vi altid motorcykeldæk med en høj koncentration af riller til landevejskørsel. Rillerne er med til at stabilisere dit køretøj, og forbedrer derfor dit vejgreb – ligegyldigt vejret. Vi tilbyder alle typer af dæk, herunder motorcykeldæk, og du er altid velkommen til at kontakte os.

Mangler du dæk der er bløde, hårde, eller med en speciel fælgstørrelse? Hos First Stop Vordingborg har vi altid fokus på, at du får den bedste service. Vi har motorcykeldæk, som lever op til de krav, du stiller til f.eks. styreneutralitet og vejgreb.

Book din tid i dag

motorcykeldæk

Find de rette motorcykeldæk

Forskellige parametre spiller ind, når du skal have nye dæk. Her er det vigtigste, hvilken bredde dine dæk skal have, samt fælgdiameter. Du kan finde informationerne om din motorcykel i brugsanvisningen til køretøjet.

Andre parameter såsom krav til bæreevne, din ønskede hastighed, samt terræn, påvirker alle resultatet af, hvilket motorcykeldæk der passer bedst til din motorcykel. Husk, at det er op til dig, hvilke evner dit dæk skal have. Derfor er det godt at gøre sig tanker om, hvordan du bedst kan lide at din bike ligger på vejen. Foretrækker du f.eks. et motorcykeldæk som er hurtigt, eller mere stabilt i svingene?

Du er altid velkommen til at komme forbi First Stop Vordingborg til en uforpligtende snak om hvilke motorcykeldæk, der vil give dig den største køreglæde på vejene. Du kan også kontakte os her og høre mere.

Hvordan tjekker jeg mine motorcykeldæk?

Der er stor forskel på, hvor mange kilometer der er i et dæk. Din kørsel og terrænet motorcyklen kører i, har stor indflydelse på, hvor hurtigt dine dæk bliver nedslidte. Belastningen af dækkene er også en vigtig faktor. Derfor er det altid en god idé, at du laver et ugentligt tjek af dine motorcykeldæk. På den måde sikrer du også, at din egen sikkerhed er i top. Hos First Stop Vordingborg værdsætter vi service højt – derfor skal du ikke tøve med at komme forbi vores dækcenter. Sammen kan vi finde de dæk, som passer til lige netop dit behov.

For at vurdere tilstanden af dine motorcykeldæk, anbefaler First Stop Vordingborg, at du måler dine motorcykeldæks lufttryk minimum én gang om ugen. Målingen skal foretages i kolde omgivelser. Det vil sige, at lufttrykket skal måles, når motorcyklen er har stået stillet i et stykke tid. Hvis dækket er for varmt, vil det påvirke resultaterne, og kan derfor give et ukorrekt billede af standen. På daektest.com kan du finde de motorcykeldæk, som har de bedste anmeldelser.

Det skal også nævnes, at mønsterdybden på dine motorcykeldæk altid bør overholdes. Tjek derfor dybden på dækkene en gang imellem, hvor du især skal være opmærksom på slidbanemønsteret.

Hos First Stop Vordingborg varetager vi alle opgaver i forbindelse dæk og dækskifte. Leder du f.eks. efter alufælge tilbud? Du kan få det hele hos os.

motorcykel på værksted

Du er altid velkommen til at kontakte os

Kontakt os