Afbalancering af dæk – First Stop Vordingborg

Hos First Stop kan du få afbalancering af dæk til en skarp pris. Vi tilbyder alle services i forbindelse med dæk og dækskifte.  Skal dine dæk afbalanceres, så køreføreligheden atter bliver i top? Så er du kommet til det helt rette sted. Det er vigtigt ikke at forveksle sporing og afbalancering. Dette skyldes at der er forskel på om der er behov for sporing eller afbalancering på din bil.

Hvad er forskellen på afbalancering af dæk og sporing?

Mange forstår sporing og afbalancering af dæk som det samme – men det er det ikke. Når bilen skal have udført afbalancering, benyttes en afbalanceringsmaskine til at balancere hjulene. På den måde bliver vægten ligeligt fordelt imellem dækkene. Derved undgår du rystelser i rettet og i vognen ved bestemte hastigheder.

Ved sporing benyttes vores nye 4-hjuls udmåler. Her justeres hjulenes vinkler, så de står vinkelret og parallelt med hinanden. Dette foretages ofte, hvis du er kørt på en kantsten og dit hjul er blevet skævt. Afbalancering af dæk sikrer at din køreførelighed bliver optimal.

Afbalancering af dæk

Afbalancering af dæk – hvornår skal der udføres?

Hvis dine hjul ryster og larmer – så er det tid til at få dine dæk afbalanceret. Det er vigtigt at få udført afbalancering af dæk, der er nemlig mange penge at spare.

Hos First Stop Vordingborg tilbyder vi altid afbalancering af dæk til en skarp pris!

Når dine dæk er korrekt afbalanceret, bliver din bils køreevne forbedret betydeligt. Dette er fordi at dæk, styretøj og ophæng slides mindre. På den måde skal disse dele ikke udskiftes særligt ofte. Tilmed bliver din brændstoføkonomi lavere, fordi din bil ikke skal arbejde så meget som førhen.

Når der skal foretages dækskifte og nye hjul skal monteres, kan der være en fordel også at få afbalanceret dine hjul.  Er dine hjul ikke i balance, skaber det vibrationer i bilens rat og undervogn. Hos First Stop Vordingborg udfører vi afbalancering af dæk til en skarp pris. Vi har et erfarent personale, som hurtigt kan optimere bilens balance. Så er dig og din bil køreklar til endnu en sæson.

Vi kan selvfølgeligt også udfører afbalancering af dæk i forbindelse med dækskifte, på den måde for du klare 2 fluer med et smæk! Er du interesseret i at læse mere omkring afbalancering af dæk? Branchevejledningen har skrevet mere information heromkring.

Få billig sporing med vores HAWKEYE ELITE® sporingsmaskine

Er du netop kørt på en kantsten eller lignende? Så skal du have udført sporing på din bil. Hos First Stop Vordingborg udfører vi professionel og billig sporing af vores kompetente personale.

Vi har netop investeret i en ny sporingsmaskine HAWKEYE ELITE®. Denne maskine analyserer dit køretøj på rekordtid. I analysen af din bil fremgår betydelige forbedringspotentialer af din bils opkobling og styretøj. På den måde får vi en nøje og præcis vurdering af, hvad vi skal gøre for at optimere din bil.

I løbet af bare 10 minutter kan vi få et overblik forbedringspotentialerne. På den måde kan vi i sidste ende tilbyde billig sporing, fordi vores arbejdstimer bliver reduceret med vores nye sporingsmaskine.

Billig sporring

Hjulskifte

Fra kr.350
  • for 4 hjul

Afbalancering

Fra kr.375
  • for 4 hjul

Hjulskift & afbalancering

Fra kr.575
  • for 4 hjul
  • Inkl. vask

Kontakt os i dag og høre nærmere om afbalancering af dæk priser

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere omkring priser på afbalancering af dæk. Vores professionelle personale kan give et overslag på priser af vores mange services.  Skal du f.eks. have udført dækskifte af dit landbrugsdæk? First Stop Vordingborg har også stor erfaring indenfor dæk til erhverv og landbrugsdæk. First Stop Vordingborg kan klare alt hvad der omhandler dæk og dækskifte – både til private og erhverv!

Du er altid velkommen til at kontakte os

Kontakt os