Afbalancering af dæk i Vordingborg

Vi tilbyder alle services i forbindelse med dæk og dækskifte. Skal dine dæk afbalanceres, så førligheden af dit køretøj atter bliver i top? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos First Stop kan du få afbalancering, i Vordingborg, af dæk til en skarp pris. Det er vigtigt ikke at forveksle sporing og afbalancering. Der er nemlig forskel på, om der er behov for sporing eller afbalancering af din bil.

Hvad er forskellen på sporing og afbalancering af dæk i Vordingborg?

Mange forstår afbalancering af dæk og sporing som det samme – men det er det ikke. Når bilen skal have udført afbalancering, benyttes en afbalanceringsmaskine til at balancere hjulene. På den måde bliver vægten ligeligt fordelt imellem dækkene. Derved undgår du rystelser i rattet og i vognen ved bestemte hastigheder.

Ved sporing benyttes vores nye 4-hjuls udmåler. Her justeres hjulenes vinkler, så de står vinkelret og parallelt med hinanden. Dette foretages ofte, hvis du er kørt på en kantsten og dit hjul er blevet skævt. Se mere om 4-hjulsudmåling her og kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om billig sporing og vores afbalancering pris.

Afbalancering af bil

Afbalancering af dæk i Vordingborg- hvornår?

Hvis dine hjul ryster og larmer, når du kører, er det tid til at få dine dæk afbalanceret. Der er mange penge at spare, og din bil kommer til at køre bedre, når du får afbalancering af dæk i Vordingborg. Hos First Stop tilbyder vi altid afbalancering af dæk i Vordingborg til en skarp afbalancering pris!

Når dine dæk er korrekt afbalanceret, bliver din bils køreevne forbedret betydeligt. Dette skyldes, at dæk, styretøj og ophæng slides mindre. På den måde skal disse dele ikke udskiftes særligt ofte, og du sparer en masse penge. Tilmed bliver det en fornøjelse at køre bil, fordi den kommer til at køre bedre -og din bil skal ikke arbejde så meget som førhen.

Når vi foretager et dækskifte og nye hjul skal monteres, kan der være en fordel også at få afbalanceret dine hjul. Er dine hjul ikke i balance, skaber det vibrationer i bilens rat og undervogn. Hos First Stop udfører vi afbalancering af dæk i Vordingborg til en skarp afbalancering pris. Vi har et erfarent personale, som hurtigt kan optimere bilens balance.

Skal du have skiftet dæk? Så kan vi også udføre afbalancering af dæk i Vordingborg oveni. På den måde kan du slå to fluer med ét smæk! Er du interesseret i at læse mere omkring afbalancering af dæk i Vordingborg og en god afbalancering pris? Branchevejledning.dk har skrevet mere information heromkring. Kontakt os gerne for mere information om vores afbalancering pris og billig sporing, hvis dette ønskes.

Er du på udkig efter alu fælge? Så se mere her.

Billig sporing med vores HAWKEYE ELITE® sporingsmaskine

Er du netop kørt på en kantsten eller lignende? Så anbefaler vi, at du får udført sporing på din bil. Hos First Stop Vordingborg udfører vores dygtige personale en professionel og billig sporing af din bil.

Vi har netop investeret i en ny sporingsmaskine HAWKEYE ELITE®. Denne maskine analyserer dit køretøj på rekordtid. I analysen af din bil fremgår betydelige forbedringspotentialer af din bils opkobling og styretøj. På den måde får vi en nøje og præcis vurdering af, hvad vi skal gøre for at optimere din bil.

I løbet af bare 10 minutter kan vi få et overblik over forbedringspotentialerne. Med maskinen til 4-hjulsmålingen kan vi i sidste ende tilbyde billig sporing, fordi vores arbejdstimer bliver reduceret betydeligt.

HAWKEYE elite maskine

Hjulskifte

Fra kr.350
  • for 4 hjul

Afbalancering

Fra kr.375
  • for 4 hjul

Hjulskift & afbalancering

Fra kr.575
  • for 4 hjul
  • Inkl. vask

Afbalancering af dæk i Vordingborg til en skarp afbalancering pris

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere omkring vores priser på afbalancering af dæk i Vordingborg. Vores professionelle personale kan give et overslag på priser af vores mange services, herunder billig sporing og afbalancering pris. Skal du have udført dækskifte af dit landbrugsdæk, er vi også behjælpelige med dette. First Stop Vordingborg har stor erfaring indenfor dæk til erhverv og landbrugsdæk. First Stop Vordingborg kan klare alt, der omhandler dæk og dækskifte – både til private og erhverv!

Du er altid velkommen til at kontakte os