Gør din bil klar til de kolde måneder

Når temperaturen begynder at falde sidst på året, er det vigtigt at du får skiftet dine sommerdæk ud med vinterdæk. Hos First Stop i Vordingborg sørger vi for at gøre din bil klar til de kolde måneder, så den er robust og stærk i på glatte veje og i snedækket terræn.

Kvalitetsdæk i alle prisklasser

Vi forhandler et bredt udvalg af vinterdæk til ethvert behov. Udvalget omfatter blandt andet Michelin, Goodyear, Bridgestone, Dayton, Vredestein og Pirelli. Du finder både dyre og billige dæk, men fælles for dem er god kvalitet og garanteret sikkerhed. Hvilke dæk du skal have afhænger først og fremmest af din biltype, men også at din kørestil og dine kørevaner. Vi hjælper dig med at finde de rette, der er skræddersyet til din bil og sine behov.

I år har vi blandt andet fornøjelsen af at kunne præsenterer kvalitetsdæk fra de førende producenter. Fra Bridgestone har vi det nye LM005 vinterdæk og fra Michelin kan vi tilbyde Alpin6 dækket. Begge er fantastiske dæk, og vi har selvfølgelig nogle af markedets bedste priser – altid med ALL INCLUSIVE

vinterdæk

Anbring dine dæk på vores dækhotel og spar plads

Når du ikke bruger dine vinterdæk – i de varmere måneder -, kan du få dem opbevaret på vores dækhotel. På den måde undgår du at bruge plads på opbevaring og sikrer dig samtidig, at dine dæk er i gode hænder under gode forhold.

Du er altid velkommen til at kontakte os

Kontakt os