Project Description

Billig dækskifte i Vordingborg

Vinteren nærmer sig med hastige skridt, og dine dæk skal skiftes. Vær godt klædt på til våde og glatte veje med billig dækskifte fra First Stop Vordingborg. Det er vigtigt, at sikkerheden er i top når vejrforholdene ændrer sig. Har du husket at skifte til vinterdæk? – kør vinteren i møde med fuld kontrol og sikkerhed med et billig dækskifte fra Vordingborg.

Altid god montering af dæk pris

Hvis dine dæk er nedslidte eller gamle, er det tid til at få monteret nye dæk på dine fælge. Vi hjælper dig med montering af dæk til en skarp pris. For First Stop Vordingborg er det vigtigt, at du på én gang får en korrekt montering af dine dæk, og at du får et billig dækskifte i Vordingborg. Kontakt os i dag og hør mere om pris på dækskifte i Vordingborg og montering af dæk pris.

Få et billig dækskifte i Vordingborg og øg din bils styreegenskaber

Sommerdæk og vinterdæk er udviklet med helt specifikke formål. Begge dæk bremser fint op på tør vej, men under udfordrende vejrforhold er historien en helt anden. Vinterdækket er produceret med en anden gummiblanding end sommerdækket. Vinterdækket er derfor blødere og mere smidigt. Dette sikrer et bedre greb på vejens overflade i sne og slud, og det medfører stabilitet og bedre styreegenskaber. Det kan derfor betale sig at få udført et billig dækskifte i Vordingborg.

Sommerdækket er ligeledes mere sikkert at køre med, når vejene har en højere temperatur, og når der ligger vand på vejen. Derfor er det også vigtigt at få udskiftet til sommerdæk. Hos First Stop Vordingborg leverer vi billig dækskifte i Vordingborg ved alle typer af dæk i høj kvalitet.

Hjulskift

Hjulskifte

Fra450
  • for 4 hjul

Afbalancering

Fra375
  • for 4 hjul

Hjulskift & afbalancering

Fra575
  • for 4 hjul

Dækskifte v/egne medbragte dæk

Dækskifte af løse dæk

995
  • for 4 dæk (13-15")

Dækskifte af løse dæk

1195
  • for 4 dæk (16-18")

Dækskifte af løse dæk

1395
  • for 4 dæk (19"+)

Prisen er for hvis du medbringer dine egne dæk der skal monteres. Bemærk der tages forbehold for specielfælge, hvor prisen aftales på forhånd. Prisen inkluderer også afbalancering af dine medbragte dæk. Prisen er ekskl. miljøtillæg.

Hvornår skal du have udført effektivt og billig dækskifte i Vordingborg?

Der er ikke nogen lovkrav i Danmark, som dikterer brug af specifikke dæktyper. Som tommelfingerregel skal der udføres dækskifte i oktober måned, eller når vejtemperaturen når 7 grader.

Dækket er den eneste del af bilen, der har kontakt med vejen, og er en del af bilens sikkerhedssystem. Faktisk kan kontaktfladen sammenlignes med størrelsen på et postkort. Derfor er det rigtigt vigtigt at have de rette dæk på bilen. Hos First Stop Vordingborg får du udført et professionelt og billigt dækskifte i Vordingborg. Et billigt dækskifte, i Vordingborg, til vinterdæk sikrer din sikkerhed og din køreoplevelse.

Selvom du har skiftet til vinterdæk, er det vigtigt at holde øje med dine dæks tilstand. En hel vintersæson kan slide dækkene og deres dækmønster. Dette kan gå ud over bilens evne til at bremse og accelerere i trafikken. Ifølge loven skal dækmønstret minimum være 1,6 mm. Vi anbefaler, at du får et billigt dækskifte i vordingborg, når der resterer 3mm dækmønster. På den måde er du sikker på at opnå fuld kontrol og sikkerhed på din bil under udfordrende vejrforhold.

Hos First Stop Vordingborg tilbyder vi gratis dækeftersyn. Så du kan altid få tjekket dine dæks tilstand hos os. Vi tilbyder tilmed professionelt billig dækskifte i Vordingborg, hvis dine dæk er nedslidte. Skal du have skiftet dine motorcykeldæk eller have nye landbrugsdæk? Hos First Stop Vordingborg servicerer vi alle typer af køretøjer.

Kontakt os og hør nærmere om montering af dæk pris

Du er altid velkommen til at høre nærmere omkring priser på montering af dæk. Vores professionelle team er specialister i at vejlede omkring dækskifte og vores andre services. Kom forbi vores værksted og se vores store udvalg af dæk i Vordingborg. First Stop Vordingborg udfører professionelt dækskifte.

Så kør vinteren i møde med de rigtige dæk på din bil!

Billigt dækskifte

Du er altid velkommen til at kontakte os