SOMMERDÆK TIL ETHVERT BEHOV

Hos First Stop har vi dæk til enhver årstid – det gælder også sommerdæk, som vi forhandler i et bredt udvalg. Vi tilbyder sommerdæk i en række af de bedste mærker på markedet, herunder Bridgestone, Vredestein, Michelin, Goodyear og Pirelli. Hos os finder du dæk til ethvert behov – kvalitetsdæk i den dyre såvel som billige ende.

Få skiftet dine sommerdæk på det rette tidspunkt

Det er vigtigt for sikkerheden, at du skifter dine sommerdæk til vinterdæk, når temperaturen begynder at falde sidst på året. Og det øger også køreglæden at skifte tilbage til sommerdæk, når temperaturen igen stiger. Vi hjælper dig med at finde de rigtige dæk, skifter dem og giver dig et overblik over, hvornår du skal skifte igen.

Billig dækskifte

Vi opbevarer dine dæk

Vi har desuden eget dækhotel, hvor vi opbevarer dæk i perioder, hvor de ikke er i brug – for eksempel opbevarer vi mange vinterdæk i de varme måneder, så de ikke fylder unødigt hos vores kunder. Når vi har skiftet dine dæk, beholder vi blot de gamle dæk i sikre omgivelser, så du kan hente dem igen, når tiden kommer. Se mere om vores dækhotel her. 

Du er altid velkommen til at kontakte os