Dæk er ikke bare dæk, få de rigtige dæk til din elbil.

Mangler du de helt rette dæk til din elbil? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos First Stop Vordingborg er vi eksperter i dæk til alle slags biler og modeller – og elbiler er ingen undtagelse. Vi har mange års erfaring med alt fra rådgivning og montering af flotte dæk på elbiler på Sydsjælland og sørger naturligvis altid for, at du får dæk, som matcher lige præcis dine ønsker, smag og kørebehov.

Når du kommer forbi vores værksted i Vordingborg, kan du derfor regne med, at der bliver taget godt imod dig, og vores erfarne personale gør deres bedste for at finde den løsning, der passer til lige præcis din bil. Det er dit kvalitetsstempel, når du får monteret nye dæk hos First Stop Vordingborg.

Book din tid i dag

Vi er en af de fortrukne specialister når det kommer til dæk til elbiler på sydsjælland.

Vi møder alle vores kunder i øjenhøjde og sørger for at give dig den helt rigtige rådgivning. Elbliler er den nye dreng i klassen og mange har spørgsmål omkring alt lige fra service til dæk. Og ja, den er god nok. En elblil behøver specielle dæk for at køre optimalt og sikkert.

Som dækspecialister på sydsjælland har vi sikret at sætte os rigtig grundigt ind i tingene, således vi kan yde en god service for vores kunder og sikre at i får den helt rigtige rådgivning og ikke mindst de rigtige dæk til jeres elbil.

Vi både montere og afblancere dine dæk på din elbil.

Service er i højsædet hos os og du får ikke lov at køre fra vores værksted uden at alt er tip, top i orden. Derfor sørger vi også for at montere dæk for vores kunder og skulle det være nødvendigt, så afbalancere vi også dine nye dæk. Så er du sikker på, at når du suser afsted i din elbil fra vores værksted, så er den ligeså lydløs som da den kom fra fabrikken og kørekomforten i din elbil er helt i top.

Kom ind og besøg os i Vordingborg, på sydsjælland og få et rigtig godt tilbud på nye dæk til din elbil.

Du er altid velkommen til at kontakte os

Kontakt os