Mangler du landbrugsdæk af høj kvalitet?

Hos First Stop Vordingborg sælger vi landbrugsdæk til erhverv og industri. Landbrugsmaskiner adskiller sig ikke særligt meget fra biler – det er stadig vigtigt at have gode dæk på din maskine! Vi har et bredt udvalg af landbrugsdæk og er specialister i at håndtere store maskiner. Vores dæk fås i flere forskellige størrelser og former. Dæktypen afhænger af hvilken maskine du skal bruge dæk til og hvad du skal benytte maskinen til.  Vi er eksperter i håndtering af dæk indenfor erhverv. Vi har blandt andet yderst konkurrencedygtige lastvognsdæk priser. Er du i tvivl om, hvilke landbrugsdæk du skal benytte? Du er altid velkommen til at kontakte os her, eller komme ned i vores dækcenter og se vores store udvalg.

Søger du traktor-og lastvognsdæk?

Så er du kommet til det rette sted. Vi ved, hvor vigtigt det er at have landbrugsdæk af god kvalitet på din maskine. Et landbrugsdæk som er skævt eller fladt, sænker kvaliteten af din maskines arbejde. Hvis dine dæk ikke fungerer optimalt, kommer du til at spilde mere tid på den samme arbejdsopgave. Det vil First Stop Vordingborg gerne undgå – derfor kan du effektivisere dit arbejde med nye landbrugsdæk hos os. Du er altid velkommen til at få vejledning omkring, hvilke dæk vi vil anbefale til dine maskiner. Kontakt os, og hør mere om vores attraktive priser på lastvognsdæk.

Vi er leverandører af de bedste mærker, så som Bridgestone, som sikrer lang holdbarhed og høj kvalitet. Hvis du søger dæk til din traktor, kan vi også finde en god pris på traktordæk.

Book din tid i dag

Traktor på mark
Landbrugsdæk

Vi har et stort sortiment landbrugsdæk

Mangler du nye traktordæk eller lastvognsdæk til skarpe priser? Hos First Stop Vordingborg har vi et stort udvalg af dæk til erhverv, og vi kan sagtens finde en god traktordæk pris til dig. Du er altid velkommen til at komme ned i vores afdeling i Vordingborg og se vores store udvalg. Vi er en del af en kæde, hvilket betyder, at du altid kan finde skarpe lastvognsdæk priser og en god traktordæk pris hos First Stop Vordingborg.

Vi har flere års erfaring med at servicere landbrugsdæk og vi kan helt sikkert vejlede dig, så du finder det perfekte dæk. Hos First Stop Vordingborg tilbyder vi mange forskellige services, skal du f.eks. have foretaget afbalancering af dæk? Vi er specialister i afbalancering af dæk, så sikrer du optimal køreførlighed på din maskine.

Vi tilbyder et udekørende service til private og erhverv. Hvis ikke du kan komme til os, kan vi komme til dig. Du kan få vejhjælp 24/7 til din bil eller lastvogn på hele Sjælland. Du kan altid kontakte os og høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig til dit landbrug.

Du er altid velkommen til at kontakte os

Kontakt os