Project Description

Hvad er sporing?

Sporing kaldes også 4-hjulsudmåling, og det er en proces, som sikrer, at alle fire dæk er vinklet rigtigt i forhold til bilen og hinanden. Når vi sporer din bil, tjekker vi, om dækkene er symmetriske, samt om vinklen af dine dæk stemmer overens med hinanden. Under en sporing gennemgår vi måling af alle hjul, dækprofiler, hjulleje og styringskontrol, og optimeringen af dækkenes lufttryk. Dermed sikrer vi, at hjulene på din bil bliver slidt jævnt og lige hurtigt.

En grundig undersøgelse af dit køretøjs styreegenskaber og opkobling betyder traditionelt set ventetid, da en mekaniker skal inspicere bilen fra alle sider. Med en undersøgelse af HAWKEYE ELITE® kan du på 10 minutter få en komplet oversigt over de områder, der bør udbedres. Med maskinen sørger vi for, at du får undersøgt sporingen af din bil til en attraktiv pris.

Afbalancering og sporing/4-hjulsudmåling er ikke det samme – du kan se mere om vores muligheder for afbalancering af dine dæk her.

HAWKEYE ELITE® sporingsmaskine

sporingsmaskine
First Stop Vordingborg værksted

Hvorfor er det vigtigt at spore din bil?

Når dit styretøj og din opkobling fungerer optimalt, opnår du længere levetid på bil og dæk, mindre slid og derved en bedre brændstoføkonomi. Det betyder, at din bil og dæk holder i flere år – og at du sparer penge på hver eneste kilometer, du kører. Hvis din bil ikke er sporet, kan det give en større usikkerhed når du kører, fordi styretøjet måske ikke er stabilt. Du kan også komme til at slide mere på én del af dækkene, så du skal have nye dæk før tid.

Det er en god idé at få undersøgt din bils sporing hvis:

  • Du er kørt på noget (som en kantsten)
  • Rattet står skævt når du kører ligeud
  • Bilen trækker til siden, når du kører

Book en tid til sporing af din bil her 

Vil du spare penge? Du er kun et par klik væk!