Motorcykeldæk af den bedste kvalitet

Hos First Stop Vordingborg ved vi, hvor vigtigt det er at din motorcykel har de rigtige motorcykeldæk. Som passer lige præcis til dit kørebehov.

Vi er specialister i alle former for dæk og vi hjælper gerne med alt fra råd og vejledning til hjulskift og afbalancering. Vi er altid klar til at rådgive dig, så du kommer hjem med de motorcykeldæk der passer bedst til dit behov, ligegyldigt om dækkene skal bruges i terræn, løb eller hverdagsbrug.

Hvilket underlag skal du køre på?

Hos First Stop Vordingborg anbefaler vi altid motorcykeldæk med en høj koncentration af riller til landevejskørsel. Rillerne er med til at stabiliserer dit køretøj og derfor øger og forbedre dit vejgreb – ligegyldigt vejret. Vi tilbyder alle typer af dæk, herunder motorcykeldæk, så du er altid velkommen til at kontakte os.

Hvad enten du mangler dæk der er bløde, hårde eller med en speciel fælge størrelse. Har vi hos First Stop Vordingborg altid fokus på at du får den bedste service. Vi har motorcykeldæk som lever op til de krav du stiller til f.eks. styreneutralitet og vejgreb.

motorcykel

Find de rette motorcykeldæk der passer til dit behov

Der er forskellige parametre der spiller ind, når du skal have nye dæk. Hvilken bredde dine dæk skal have samt fælgdiameter, som du kan finde i brugsanvisning til dit køretøj.

Andre parameter såsom krav til bæreevne, ønskede hastighed samt terræn, påvirker alt sammen resultatet af hvilket motorcykeldæk, der passer bedst til din motorcykel. Husk det er op til dig hvilke evner dit dæk skal have. Derfor er det godt at gøre sig tanker omkring, hvordan du godt kan lide at din bike ligger på vejen. Foretækker du f.eks. et motorcykeldæk som er hurtig, eller stabil i svingende?

Du er altid velkommen til at komme forbi First Stop Vordingborg, til en uforpligtende snak om hvilke motorcykeldæk, der vil give dig den største køreglæde på vejene.

Hvordan tjekker jeg mine dæks tilstand?

Der er stor forskel på hvor mange kilometer der er i et dæk. Din kørsel, det terræn du kører på og belastningen, har stor indflydelse på hvor hurtigt dine dæk bliver nedslidte. Derfor er det altid en god idé at lave et ugentligt tjek af dine motorcykeldæk. På den måde sikrer du også, at din egen sikkerhed er i top. Hos First Stop Vordingborg værdsætter vi service højt, derfor skal du ikke tøve med at komme forbi vores dækcenter. Så kan vi sammen finde de dæk, som passer til lige netop dit behov.

For at vurdere tilstanden af dine motorcykeldæk, anbefaler First Stop Vordingborg at du minimum en gang om ugen måler dine dæks lufttryk. Målingen skal foretages i kolde omgivelser. En for varm temperatur vil påvirke resultaterne og give et misvisende billede af standen. På daektest.com kan du finde de motocykeldæk, som har de bedste anmeldelser.

Det er meget vigtigt, at mønsterdybden på dine motorcykeldæk altid overholdes. Tjek derfor dybden på dækkene og du skal især være opmærksom på slidbanemønsteret.

Hos First Stop Vordingborg varetager vi alle opgaver i forbindelse dæk og dækskifte. Leder du f.eks. efter alufælge tilbud? Du kan få det hele her hos os.

Reparerer motorcykel

Du er altid velkommen til at kontakte os

Kontakt os