Navnet forpligter

First Stop Vordingborg er stolt af at være medlem af Dæk Specialisternes Landsforening, men hvad betyder det egentlig for dig som kunde?

Som en del af First Stop kæden er vi udnævnt til Dæk Specialist, det betyder at vores kunder altid er 100% sikker på at få korrekt og kompetent rådgivning, når du skal ud og investerer i nye dæk til din bil.

Det danske marked er desværre fyldt med værksteder og webshops, der sælger dæk hvor det eneste fokuspunkt er pris, uden at informerer kunderne om dækkende overhoved passer til bil og kørestil.

Dæk er nemlig ikke bare dæk. En rigtig dækspecialist er din dæk fagmand. – Vi ta´r dæk alvorligt og det bør alle gøre.

 

En rigtig dækspecialist er din garanti for korrekt og fagmæssig håndtering.

Hos First Stop Vordingborg kvitterer vi altid din tillid med højt fagligt arbejde og dæk af bedste kvalitet fra vores mange førsteklasses dækleverandører, uanset om det er til bil, lastvogn, landbrugsmaskiner, motorcykler eller andet.

 

Vores faglighed – din sikkerhed

Vi har en kæmpe viden om dæk, og det gælder hele vores veluddannede stab af fagfolk. Dette gør os alle i stand til at yde dig den bedste rådgivning og vejledning når du køber dæk hos First Stop Vordingborg.

First Stop Vordingborg er specialister i alt hvad der gælder dæk og dækskifte – lige fra motorcykeldæk til landbrugsdæk.  Skal du have foretaget et billigt dækskifte, eller købe alufælge? Eller skal du måske af foretaget billig sporring? Så er du kommet til det helt rette sted!