Project Description

Billigt dækskifte hos First Stop Vordingborg

Vinteren nærmer sig med hastige skridt og dine dæk skal udskiftes. Vær forberedt på glatte veje med billigt dækskifte fra First Stop Vordingborg. Det er vigtigt at sikkerheden er i top, når vejrforholdene ændrer sig. Har du husket at skifte til vinterdæk? – kør vinteren i møde med fuld kontrol og sikkerhed.

Dæksskifte øger styreegenskaberne på din bil

Sommerdæk og vinterdæk er udviklet med helt specifikke formål. Begge dæk bremser fint op på tør vej, men under udfordrende vejrforhold er historien en helt anden. Vinterdækket er produceret med en anden gummiblanding end sommerdækket. Vinterdækket er derfor blødere og mere smidigt. Dette sikrer et bedre greb på vejens overflade i sne og slud. Dette medfører stabilitet og bedre styreegenskaber. Det kan derfor betale sig at få udført et billigt dækskifte hos First Stop Vordingborg.

Sommerdækket er ligeledes mere sikkert at køre med, når vejene har en højere temperatur og når der ligger vand på vejen. Derfor er det også vigtigt at få udskiftet til sommerdæk. Hos First Stop Vordingborg leverer vi billigt dækskifte ved alle typer af dæk.

Book din tid i dag

Billig dækskifte

Hjulskifte

Fra kr.350
  • for 4 hjul

Afbalancering

Fra kr.375
  • for 4 hjul

Hjulskift & afbalancering

Fra kr.575
  • for 4 hjul
  • Inkl. vask

Hvornår skal du have udført billigt dækskift?

Der findes ikke nogen lovkrav i Danmark, som dikterer brug af specifikke dæktyper. Som tommelfingerregel skal der udføres dækskifte i oktober måned, eller når vejtemperaturen når 7 grader.

Dækket er den eneste del af bilen, som har kontakt med vejen og er en del af bilens sikkerhedssystem. Faktisk kan kontaktfladen sammenlignes med størrelsen på et postkort. Derfor er det rigtigt vigtigt at have de rette dæk på bilen. Hos First Stop Vordingborg, får du udført et professionelt billigt dækskifte. Et billigt dækskifte til vinterdæk, sikrer din sikkerhed og din køreoplevelse.

Selvom du har skiftet til vinterdæk, er det vigtigt at holde øje med dine dæks tilstand. En hel vintersæson kan slide dækkene og deres dækmønster. Dette kan gå ud over bilens evne til at bremse og accelerere i trafikken. Ifølge loven skal dækmønstret minimum være 1,6 mm. Vi anbefaler at du får et billigt dækskifte hos os, når der resterer 3mm dækmønster. På den måde er du sikker på at opnå fuld kontrol og sikkerhed på din bil under udfordrende vejrforhold.

Hos First Stop Vordingborg tilbyder vi gratis dækeftersyn. Så du kan altid få tjekket dine dæks tilstand hos os. Vi tilbyder tilmed professionelt dækskifte, hvis dine dæk er nedslidte.

Kontakt os og hør nærmere omkring montering af dæk pris

Du er altid velkommen til at høre nærmere omkring priser på montering af dæk. Vores professionelle team, er specialister i at vejlede omkring dækskifte og vores andre services. Kom forbi vores værksted og se vores store udvalg af dæk i Vordingborg. First Stop Vordingborg udfører professionelt dækskifte.

Så kør vinteren i møde med de rigtige dæk på din bil!

Billigt dækskifte

Du er altid velkommen til at kontakte os

Kontakt os