Fælge til ethvert behov

Hos First Stop Vordingborg tilbyder vi et bredt udvalg af kvalitetsdæk. Vi forhandler billige såvel som dyre fælge i mange forskellige flotte og stilfulde designs.

Vi har landets bedste leverandører og kan tilbyde kvalitetsfælge fra de førende brands som

  • OZ
  • BORBET
  • AEZ
  • AUTEC
  • MZW
  • SPARCO
  • BBS

Prikken over i’et

For mange bilejere er fælge en vigtig del af bilens udtryk og udgør prikken over i’et. Andre går mere op i kvaliteten og holdbarheden af fælgene. Uanset hvad dine behov er, kan vi finde de rette fælge til dig. Vores sortiment består af både enkle fælge med et klassisk udtryk og mere detaljerede og iøjnefaldende fælge.

Få hjælp til at vælge

Du er altid velkommen til at besøge os i Vordingborg og danne dig et overblik. Der er naturligvis kvalitetsforskel på fælgene, og det afhænger af din kørestil og dine kørebehov, hvad der er den bedste løsning. Hos os får du den rette vejledning, og vores kompetente medarbejdere hjælper dig med at finde rundt i de forskellige fælgetyper.

Book din tid i dag

Hvilken type fælg bør du vælge?

I dag kører de fleste biler på alufælge, hvilket vi også anbefaler hos First Stop Vordingborg
Der er mange fordele ved at køre med alufælge, vægten er lettere end på jernfælge. Det betyder, at du får et bedre greb til vejen ved sving, ligesom accelerationen er hurtigere i kraft af de lettere materialer, så længe du også kombinerer med de rette dæk til kørselsbehov.

Da alufælge er de letteste fælgetyper, opnår du også en mindre gevinst i forhold til brændstof, eftersom bilen anvender en smule mindre kraft ved fremdriften.

Og så det vigtigste, du får et sindsygt lækkert look på din bil, via vores gode leverandører kan vi leverer fælge fra alle de førende brands, i mange designs, størrelser og farver. Tag altid os med på råd, så er du sikker på at få de perfekte fælge til en god pris.

Du er altid velkommen til at kontakte os

Kontakt os